Ingredients
-
4 Λουκάνικα για Hot-Dog
-
4 Ψωμί γιά Hot-Dog
-
1/4 Λάχανο Άσπρο
-
1 Καρότα
-
1/2 Κρεμμύδι Ξερό
-
1/2 Κουπα Μαγιονέζα
-
4 κουτ. σούπας Sweet Chilli Sauce
-
λίγο Βούτυρογια τα ψωμάκια
-
100 γρ. Piccalliliθα το βρείτε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ
-
3-4 Αγγούρι ΤουρσίΜεγάλα αμερικάνικου τύπου
Directions
Είναι μερικά επίθετα – όροι που έχουν χαρακτηρίσει προσωπικότητες και μορφές της ελληνικής κουλτούρας-τέχνης, πολιτισμού κτλ. Όταν πχ ακούει κάποιος -νορμάλ- άνθρωπος τον όρο “εθνική στάρ”, αυτομάτως σκέφτεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όταν ακούει ¨λαιδη” την Άντζελα Δημητρίου κ.ο.κ.
Εδώ στο γκόλντ πίγκ δε συμβαίνει το ίδιο γιατί δε μπορούμε να βρούμε ένα νορμάλ άνθρωπο να μας γράφει τα άρθρα. Γι’αυτό όταν ακούμε “εθνικό σταρ” αυτομάτως σκεφτόμαστε τον καλλιτέχνη-τραγουδοποιό-πανελίστα Αντρέα Ευαγγελόπουλο. Ένας άνθρωπος που δε χρειάζεται συστάσεις. Ένας άντρας που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το πιάτο μας.
Ειλικρινά ζοριστήκαμε πολύ για να διαλέξουμε ποια απο τις μεγάλες επιτυχίες του Έλληνα Μποτσέλι θα κάλυπτε μουσικά το βίντεό μας. Τι να πρωτοαναφέρουμε για αυτό τον θρύλο της μουσικής σκηνής. Je ne regrette rien και δεν περιγράφουμε άλλο. Ούτε εμείς μετανιώνουμε Αντρέα μου που σε αγαπήσαμε τόσο. Και για όποιον αναρωτιέται τι σχέση έχει η συνταγή μας με τον μέγιστο στάρ, δε θέλει και πολύ εξήγηση. Όπου χοτ βλέπε Ανδρέας. Όπου ντόγκ βλέπε Ανδρέας. Γι’αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε τη συνταγή μας με το χοτ ντόγκ, γιατί είσαι η μούσα μας και στην αφιερώνουμε.
Υ.Γ.
ΤΟ ΓΚΟΛΝΤ ΠΙΓΚ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ¨Χαλάρωσε μην το κάνεις¨
Ο Frankie goes to Hollywood
και ο Gold Pig κουζίνα
γιατί απ το μαστίγωμα
μας έπιασε μια πείνα
Τσίμπα ένα/δυο λουκάνικα
και έλα στην παρέα
και έλα να μαγειρέψουμε
με Εθνικό Σταρ Αντρέα
Σημείωσε τα υλικά
χαλάρωσε μαζί μου
κι έλα να φτιάξουμε hot dog
είμαι στην έκστασή μου
Απλή σαλάτα φτιάχνουμε
είναι το step το πρώτο
δύο πολύ απλά υλικά
λάχανο και καρότο
Πάμε και στα επόμενα
με mayo και κρεμμύδι
τσίλι γλυκό κι όλα στο μπόλ
να γίνει στριμωξίδι
Χαράζουμε λουκάνικο
και…. βράζουμε μην το κάνεις
πάνω από πέντε λεπτάκια
μην το κάνεις
Θα ψήσουμε και το ψωμί
βούτυρο να γλυστράει
θα φας σε λίγο ένα hot dog
που όντως θα τα «σπάει»
Δώσε μεγάλη προσοχή
σε καλό Sweet chilly
και μην ξεχάσεις at the end
να βάλεις Piccalillι
Steps
1
Done
|
ΒΗΜΑ 1Τρίβουμε στη λεπτή μεριά του τρίφτη το λάχανο και το καρότο. Κόβουμε το κρεμμύδι πολυ ψιλό. |
2
Done
|
ΒΗΜΑ 2Βάζουμε το λάχανο, το καρότο και το κρεμμύδι σε ενα βαθύ μπόλ, και προσθέτουμε την μαγιονέζα, το γλυκό τσίλι και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. |
3
Done
|
ΒΗΜΑ 3Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Τα κρατάμε στην άκρη ζεστά. |
4
Done
|
ΒΗΜΑ 4Βουτυρώνουμε τα ψωμάκια του Hot dog και τα βάζουμε σε ένα στεγνό τηγάνι. Τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. |
5
Done
|
ΒΗΜΑ 5Βάζουμε το λουκάνικο στο ψωμί (αυτό δε χρειάζεται καν εικόνα) την λαχανοσαλάτα, την piccalili, το αγγουράκι και το τηγανητό κρεμμύδι και σερβίρουμε το χάπι χότ-ντόγκινγκ |