White Image
  • Home
  • NO FILL
  • Broccoli bro… Broccoli…do u even broccoli?

Broccoli bro… Broccoli…do u even broccoli?

0 0
Broccoli bro… Broccoli…do u even broccoli?

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 μεσαίο 280 γρ. Μπρόκολο εμείς χρησιμοποιήσαμε μπρόκολο Raab, αλλά και το κανονικό μια χαρά είναι! Μην τρελαίνεστε το ίδιο καλό θα βγει!
250 ml. Γάλα Καρύδας
1 μικρό Κρεμμύδι Ξερό
2 Σκελίδες Σκόρδου
2 κουτ. σούπας Φρέσκα Κρεμμύδια
80 γρ. Μανιτάρια Πλευρώτους
1 κουτ. γλύκου Ελαιόλαδο
2 Lime χύμο και ξύσμα
όσο αντέξετε Πιπεριά Καυτερή Chilli
Αλάτι/Πιπέρι
Features:
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Το μπρόκολο είναι από τα αγαπημένα μας λαχανικά, εδώ στο γουρούνι. Τυχαίνει να έχουμε αρκετούς γυμναστιριακούς τυπάδες, Vegan και παράξενους, αρά το μπρόκολο αποτελεί μια ενδιάμεση λύση για όλους αυτούς.

    Όμως, μια μέρα που πήγα λαϊκή, βρήκα  το λεγόμενο Rabe μπρόκολο ή αλλιώς  Raab. Είναι ένα μπρόκολο αρκετά πικρούτσικο, αλλά πολύ εύγεστο παράλληλα, όταν το κάνεις Sauté, δηλαδή τσιγαριστό.

    Για τους αγαπητούς μας, όμως, γυμναστηριακούς ή αλλιώς αθλητικούς τύπους, που δεν πολυ θέλουν τα τηγανιτά, θα το σοτάρουμε ελαφρά. Θα το σοτάρουμε, δηλαδή τόσο όσο να μην προλάβει να πάρει χρώμα και μήπως και τους ξεγελάσουμε..

    Δοκιμάστε το!!

    Το συγκεκριμένο μπρόκολο συνδυάζεται πολύ ωραία με ινδική καρύδα, απίστευτα με κοτόπουλο ως συνοδευτικό, ή ακόμα και με μοσχαρίσια μπριζόλα και λίγο ρύζι με σαφράν.

     

     

     

     

    (Visited 234 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    ΒΗΜΑ 1

    Κόβουμε το μπρόκολο σε μπουκιές.

    2
    Done

    ΒΗΜΑ 2

    Κόβουμε το τζίντζερ σε πολύ λεπτές λωρίδες και το σκόρδο σε λεπτές ροδέλες.

    3
    Done

    ΒΗΜΑ 3

    Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες.

    4
    Done

    ΒΗΜΑ 4

    Πρώτα, τσιγαρίζουμε το μπρόκολο για κανά δυο λεπτά και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε και το ξερό κρεμμύδι,το σκόρδο, το chilli, και τα μανιτάρια.

    5
    Done

    ΒΗΜΑ 5

    Σβήνουμε με το γάλα καρύδας και το αφήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και στο τέλος το ξύσμα και το χυμό από το lime και έτοιμο!

    Pavlos Saftis

    previous
    ΤΑ BAO ΤΟΥ ΜΑΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ
    next
    Vegan Bolognese
    previous
    ΤΑ BAO ΤΟΥ ΜΑΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ
    next
    Vegan Bolognese
    Back To Top