Ingredients
-
1/2 κγ. Φασόλια
-
4 Σέλινο
-
2 Καρότα
-
1 ποτιρι Ελαιόλαδο
-
Λουκάνικατυπου λουκανικο λευκαδας
-
1 Δαφνόφυλλο
-
Κρεμμύδι Ξερό
-
3 Σκελίδες Σκόρδου
-
1 Τομάτα Κονσέρβα
-
ΝερόΖομο κοτας η λαχανικον
Directions
Fart-σολάδα… Μια λέξη, μια ιστορία, ενας πολιτισμος, ένα ήχος!!
Όταν λέμε φασολάδα ή φασουλάδα όπως λένε οι μπαρμπάδες, είναι σαν να λέμε Ελλάδα. Το πιάτο trademark της μαμας πατριδας. Θα μπορούσε πολύ εύκολα θα περιλαμβάνεται στον εθνικό μας ύμνο.
Ο Παύλος απόψε, παντρεύει το trademark της Ελλαδας με το trademark του γουρουνιού, δηλαδή το λουκάνικο και μας κάνει να τραγουδάμε ( τον μαγειρικό εθνικό ύμνο..)
Σε γνωρίζω από την φασολάδα του Gold pig την τρομερή. 🐖🇬🇷
Εμείς την φάγαμε με την παρέα μας και τώρα φοβόμαστε να βηξουμε…
Α και το βράδυ θα κοιμηθούμε αγόρια και κορίτσια χώρια…
Steps
1
Done
|
ΒΗΜΑ 1Μουλιάζουμε απο το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια ή για 12 ώρες τουλάχιστον |
2
Done
|
ΒΗΜΑ 2Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο |
3
Done
|
ΒΗΜΑ 3Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες και το τσιγαρίζουμε στην ίδια κατσαρόλα με τα λαχανικά. Προσθέτουμε και τα φασόλια |
4
Done
|
ΒΗΜΑ 4Ρίχνουμε την τομάτα, τον ζωμό (ή το ζεστό νερό), ένα δαφνόφυλλο και μόλις πάρει βράση |