White Image
  • Home
  • Do RE MI Fa-So-la-da..

Do RE MI Fa-So-la-da..

0 0
Do RE MI Fa-So-la-da..

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1/2 κγ. Φασόλια
4 Σέλινο
2 Καρότα
1 ποτιρι Ελαιόλαδο
Λουκάνικα τυπου λουκανικο λευκαδας
1 Δαφνόφυλλο
Κρεμμύδι Ξερό
3 Σκελίδες Σκόρδου
1 Τομάτα Κονσέρβα
Νερό Ζομο κοτας η λαχανικον
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Fart-σολάδα… Μια λέξη, μια ιστορία, ενας πολιτισμος, ένα ήχος!!

Όταν λέμε φασολάδα ή φασουλάδα όπως λένε οι μπαρμπάδες, είναι σαν να λέμε Ελλάδα. Το πιάτο trademark της μαμας πατριδας. Θα μπορούσε πολύ εύκολα θα περιλαμβάνεται στον εθνικό μας ύμνο.

Ο Παύλος απόψε, παντρεύει το trademark της Ελλαδας με το trademark του γουρουνιού, δηλαδή το λουκάνικο και μας κάνει να τραγουδάμε ( τον μαγειρικό εθνικό ύμνο..)

Σε γνωρίζω από την φασολάδα του Gold pig την τρομερή. 🐖🇬🇷

Εμείς την φάγαμε με την παρέα μας και τώρα φοβόμαστε να βηξουμε…

Α και το βράδυ θα κοιμηθούμε αγόρια και κορίτσια χώρια…

(Visited 85 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

ΒΗΜΑ 1

Μουλιάζουμε απο το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια ή για 12 ώρες τουλάχιστον

2
Done

ΒΗΜΑ 2

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο

3
Done

ΒΗΜΑ 3

Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές φέτες και το τσιγαρίζουμε στην ίδια κατσαρόλα με τα λαχανικά. Προσθέτουμε και τα φασόλια

4
Done

ΒΗΜΑ 4

Ρίχνουμε την τομάτα, τον ζωμό (ή το ζεστό νερό), ένα δαφνόφυλλο και μόλις πάρει βράση

Pavlos Saftis

previous
Ρεβυθόρυζο με Καρυ
next
Μοσχαρίτσα (Mosxaritsa)
previous
Ρεβυθόρυζο με Καρυ
next
Μοσχαρίτσα (Mosxaritsa)
Back To Top