Ingredients
-
1 κιλό Κάστανα
-
100 γρ. Βούτυρο
-
1 Κρεμμύδι Ξερό
-
1 κιλό Φτερούγες Κοτόπουλου
-
100 μλ. Κρέμα Γάλακτος
-
100 γρ. Τριμμένη Παρμεζάνα
-
2 Καρότα
-
1 μπαστούνι Σέλερυ
-
2 Σκελίδες Σκόρδου
-
1 Δαφνόφυλλο
-
Directions
Τα κάστανα είναι απίστευτα , από μικρός θυμάμαι να τρελαίνομαι με καστανά στα καρβουνά. Αυτή η καμένη καπνιστή γεύση! Είχαμε πάει Πήλιο με τον Σταυρό για να κάνουμε το τελευταίο γεύμα του φίλου μου του Ντίνου. Και μας φέρανε φρέσκα καστανά από το δέντρο έξω από το σπίτι του Ντίνου. Και επειδή είχε και λίγο κρύο αποφασίσαμε να κάνουμε την πιο οράρια καστανό σούπα. το νερό που μεταχειριστήκαμε ήταν από το βουνό. Και έδειχνε μαύρο.
Δικιά Σας..
Steps
1
Done
|
ΒΗΜΑ 1Χαράζουμε τα κάστανα, έναν σταυρό στην μύτη και ένα στον ποπό. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και την βάζουμε να βράσει. Μόλις βράσει, ζεματάμε τα κάστανα για 5 λέπτα, τα σουρώνουμε και τα καθαριζουμε, δεν μας πειράζει να έχει και λίγο χνούδι. |
2
Done
|
ΒΗΜΑ 2Βάζουμε τις φτερούγες σε μια κατσαρόλα με τα καρότα, το σέλερυ, το κρεμμυδι, το σκόρδο και το δαφνόφυλο. |
3
Done
|
ΒΗΜΑ 3Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κάστανα με το κρεμμύδι. |
4
Done
|
ΒΗΜΑ 4Παίρνουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο, την παρμεζάνα και με ένα μπλέντερ χειρός τα χτυπάμε όλα μαζί. |