White Image
0 0
Κεφτέδες Κοτόπουλο που έφτιαξα στην Miley Cyrus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 γρ. Κιμάς Κοτόπουλο περασμένος 2 φορές
3 Σκελίδες Σκόρδου λιωμένο
80 γρ. Αυγό
1 Φρυγανιά Τριμμένη
2 κουτ. σούπας Μαϊντανός Ψιλοκομμένος κομμένο σα χαρτοπόλεμος
1 κουτ. γλυκού Πάπρικα Γλυκιά
1 κουτ. γλυκού Δενδρολίβανο Φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού Θυμάρι Φρέσκο κομμένο ψιλά χωρίς τα κλαράκια
1 κουτ. σούπας Μουστάρδα Γλυκιά με γεύση μελιού
60 γρ. Παρμεζάνα Reggiano
1 κουτ. γλυκού Λιωμένο Βούτυρο
1 μεγάλο Κρεμμύδι
1 κουτ. σούπας Ζάχαρη Καστανή
2 τεμ. Τριμμένη Τομάτα μικρούλες και με τα σπόρια τους
1 Λεμόνι το ξύσμα
1 λίτρο Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
1 κούπα Αλεύρι Απλό για πανάριζμα

Κεφτέδες Κοτόπουλο που έφτιαξα στην Miley Cyrus

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

 

Όταν μαγειρεύεις ιδιωτικά δηλαδή  Personal chef (σαν να λεμέ Personal trainer, απλά αντί να αδυνατίζεις, παχαίνεις) πρέπει να  σε ενημερώνουν τι τρώει ο καλεσμένος. Πριν κάτι χρονιά είχα την τύχη να μαγειρέψω για την Miley Cyrus. Ετοιμάζω τα πιο νόστιμα κεφτεδακια από κοτόπουλο. Απλά τελευταία στιγμή με ενημερώνουνε ότι είναι Vegan. Το μπάλωσα κάπως, και τις έβγαλα κάτι άλλο να φάει, αλλά αυτά τα κεφτεδακια μου μείναν αξέχαστα, ήταν τα πιο νόστιμα που είχα φτίαξει EVER!!!. Κρίμα που δεν τα έφαγε το κορίτσι. Είχα κάνει και ένα μπολ σκορδαλιά ..C’est la vie… What can you Do!!!

(Visited 344 times, 1 visits today)

Steps

1
Done
5

ΒΗΜΑ 1

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την ντομάτα, το σκόρδο, το αυγό, το λαδί, τη μουστάρδα, το βούτυρο, μαϊντανό και ζάχαρη και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα

2
Done

ΒΗΜΑ 2

Μέσα σε αυτό ρίχνουμε τα υπόλοιπα και τα ζυμώνουμε πολύ απαλά και για λίγο. Μόλις ζυμώσουμε τα υλικά, τα βάζουμε σε ένα μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες. Πιστέψτε με τα κάνει απίστευτα γευστικά | ΣΕΦ ΣΕΚΡΕΤ |!

3
Done

ΒΗΜΑ 3

Πλάθουμε τον κιμά και κάνουμε μίνι κεφτεδάκια, ελαφρώς μικρότερα από μια μπάλα του γκολφ. Θα πρέπει να κάνετε 28 με 30 κεφτεδάκια. Όταν πλάθουμε ένα το βάζουμε στο ταψί με το αλεύρι. Τα πανάρουμε κουνώντας το ταψί πέρα δώθε.

4
Done

ΒΗΜΑ 4

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία .

5
Done

ΒΗΜΑ 5

Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε για 3 λεπτά να πάρουν ένα αρχικό ψήσιμο. Ύστερα αρχίζουμε να τα γυρνάμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη, για άλλα 3 λεπτά. Κρατήστε τα στη φωτιά μέχρι να μαυρίσουν και να μαγειρευτούν απ' όλες τις πλευρές, αλλά να παραμείνουν ζουμερά και σαν ελατήριο στην αφή.
Τώρα ήρθε η ώρα να τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να απορροφηθεί το πολύ λαδι.
Και καλές μάσες!

Pavlos Saftis

previous
Λουκουμάδες House Experience
next
Το Πιο Macho Burger..
previous
Λουκουμάδες House Experience
next
Το Πιο Macho Burger..
Back To Top