White Image

Κροκέτες Σοκολάτας

0 0
Κροκέτες Σοκολάτας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
120 γρ. Σοκολάτα Κουβερτούρα
115 γρ. Βούτυρο
100 Ζάχαρη Λευκή
3 Αυγά
2 κουτ. σούπας Ρούμι
3 κουτ. σούπας Αλεύρι Απλό
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ- ΚΡΟΥΣΤΑ
100 γρ. Φουντούκι Τριμμένο
160 γρ. Corn Flakes
80 γρ. Ινδική Καρύδα Τριμμένη
3 Αυγά χτθπημένα
140 γρ. Αλεύρι Απλό
Cuisine:
  • Serves 5
  • Hard

Ingredients

  • ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ- ΚΡΟΥΣΤΑ

Directions

Share

Από τα αγαπημένα γλύκα του σοκολατολάτρη. Chocaholics of the world unite. Το ρούμι και η ινδική καρύδα ενώνονται σε μια αρμονία, που το μόνο που μπορεί κάποιος να πει είναι “I΄ve died and gone to heaven..τζιζους κραιστ” !! μάλλον θα πρέπει να κεράσω τον Σαρμπέλ καμία, μήπως και εμπνευστεί ξανά και γράψει ξανά κανά  ΗΙΤακι.

(Visited 676 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

ΒΗΜΑ 1

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα μπαιν-μαρί ή στο Microwave στα 900w, με τακτικά διαλείμματα για να μην μας καεί και για να την ανακατέψουμε. Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε την σοκολάτα μας μέσα.

2
Done

BΗΜΑ 2

Λιώνουμε το βούτυρο στο Microwave μέχρι να μαλακώσει, το ρίχνουμε στην σοκολάτα, μετά την ζάχαρη, τα αυγά, το αλεύρι και στο τέλος το ρούμι. Ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

3
Done

ΒΗΜΑ 3

Σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής βάζουμε το μείγμα μας. Βάζουμε τη σακούλα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα μέχρι να σφίξει.

4
Done

ΒΗΜΑ 4

Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα. Παίρνουμε το παγωμένο μας μείγμα με την σοκολάτα και αρχίζουμε και κάνουμε μικρά μπαλάκια που να μοιάζουνε με το emoji smiling poo-poo. Μόλις τελειώσουμε, βάζουμε το ταψί με τα emoji μας να παγώσουνε για περίπου 3 ώρες

5
Done

BHMA 5

Βάζουμε τα σε ένα poly-bag τα corn flakes και αρχίζουμε και τα σπάμε ή αλλιώς μπορούμε να τα σπάσουμε με ένα πλάστη ή ένα μπουκάλι.

6
Done

ΒΗΜΑ 6

Σε ένα άλλο ταψί βάζουμε την καρύδα, τα corn flakes και το φουντούκι, ενώ σε ένα άλλο τα 3 αυγά χτυπημένα και διπλά το αλεύρι.

7
Done

ΒΗΜΑ 67

Βγάζουμε από την κατάψυξη την σοκολάτα μας και τα πανάρουμε πρώτα στο αλεύρι, μετα στο αυγό και τέλος στο μείγμα corn-flakes-καρύδα.

8
Done

ΒΗΜΑ 8

Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι ηλιέλαιο και το ζεσταίνουμε στους 160 βαθμούς. Τηγανίζουμε τις κροκέτες ανά 4, για περίπου ένα με δυο λεπτά με τακτικά γυρίσματα. Έπειτα τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε με παγωτό.

Pavlos Saftis

previous
Welcome to Tijuana tequila sex and Mango Salsa
next
Γλυκοπατάτες τηγανίτες σε λαδί καρύδας
previous
Welcome to Tijuana tequila sex and Mango Salsa
next
Γλυκοπατάτες τηγανίτες σε λαδί καρύδας
Back To Top