Ingredients
-
3-4 ή 400 γρ. Στήθος Κοτόπουλο
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ SAUCE-ΑΚΙ
-
3-4 Αγγούρι Τουρσίή όποια άλλη πίκλα γουστάρεις
-
5-6 Κρεμμύδι Φρέσκο
-
2 κ.σ. Μαγιονέζα
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
-
Ξύσμα Λεμόνιαπό ένα λεμόνι
-
1 κ.γ. Μουστάρδα
-
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
-
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
-
Λάχανο Άσπρο
-
Πατατάκια Ψωμάκια για Burger
-
Μουστάρδα
-
Έμμενταλ σε φέτες
-
Ντομάτες
Directions
Σαρακοστή: Μια σκοτεινή και μαύρη περίοδος για την κοιλίτσα σου,πιο μαύρη και από το μέλλον ενός νέου στην Ελλάδα του 18….40 μέρες έχεις πήξει στο λαδερό και στη νηστεία (not) και εδώ στο Gold Pig έχουμε την λύση για να αντέξεις αυτές τις τελευταίες μέρες της σαρακοστής….
Σφούγγισε τον ίδρωτα σου πάρε μια βαθιά ανάσα και σκάλωσε ελεύθερα:
THE ULTIMATE BEER-SANDWICH ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ….Ναι καλά διάβασες το απόλυτο sandwich με ντα φάκινγ κοτόπουλο, η αρμόζουσα συνοδεία για το μπυράκι σου, γιατί τα φιστίκια και τα κάσιους δεν ικανοποίησαν πότε κανέναν….Για αυτό άνοιξε τα μάτια σου σαν τον Αλεξ από το Κουρδιστό Πορτοκάλι και άσε τις εικόνες που θα ακολουθήσουν να αποτυπωθούν στον εγκέφαλό σου έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξεις την αγαπημένη σου μπύρα να έχεις αρχίσει ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ την προετοιμασία για το αμφίψωμο( το sandwich ντε)…Και πίστεψε μας, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ…
Recipe: Mr.Gold Pig
Post Article: Gold-boy
Recipe Text: Gold-tiritriver
Steps
1
Done
|
Ψιλοκόβουμε τις πίκλες και τα φρέσκα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε..Τόσο απλά έχουμε sauce. |
2
Done
|
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε ξύσμα από ένα λεμόνι μια κουταλιά μουστάρδας και το λάδι |
3
Done
|
Για να είμαστε στο πνεύμα της θρησκευτικής κατάνυξης ,βαπτίζουμε το κοτόπουλο στην μαρινάδα και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες. ( TIP: Αν δεν έχουμε χρόνο αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί σε θερμοκρασία δωματίου,καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες του ψυγείου επιβραδύνουν την διαδικασία του μαριναρίσματος...Αν έχουμε χρόνο όμως κανονικά ψυγείο γιατί το αποτέλεσμα έχει άλλη γεύση) |
4
Done
|
Μετά το πέρας των 2 ωρών,σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε... |
5
Done
|
Μόλις ψηθεί το αφαιρούμε και αρχινάμε το στήσιμο... |
6
Done
|
Κόβουμε το λάχανο ή για ευκολία το τρίβουμε στο μαντολίνο πάντα με προσοχή αλλιώς θα κάνουμε μεγάλο βαβά και φρυγανίζουμε τα ψωμάκια παράλληλα |
7
Done
|
Αρχίζει η ιεροτελεστία: Ψωμί κάτω-μουστάρδα-λάχανο-ντομάτα-κοτόπουλο-σως-έμμενταλ-μπόλικα πατατάκια-ψωμί πάνω- Μια μπουνιά McGregor πάνω στο burger για να σπάσουμε τα πατατάκια-ανοίγουμε την μπυράρα και απολαμβάνουμε εναλλάξ. |
8
Done
|
Βάλτε πάνω στο burger σας ταμπελάκι don't touch...Όποιος παρακούσει τις εντολές τρώει και αυτός μπουνιά McGregor... |