White Image

Τονοσαλάτα…..

0 0
Τονοσαλάτα…..

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 γρ. Τόνος κονσέρβα
2 Αυγά Βραστά
1/2 κούπα Μαγιονέζα
60 γρ. Καλαμπόκι
40 γρ. Αγγούρι Τουρσί
40 γρ. Κάπαρη
1/2 Κρεμμύδι Ξερό
1/2 Αβοκάντο
1/2 φλυτζάνι Τοματίνια
5 φέτες του τοστ Τυρί Cheddar
200 γρ. Μακαρόνι κοφτό
3 κουτ. Σούπας Σκόνη Κάρυ
6-7 στροφές Πιπέρι Φρεσκοτριμμένο
  • Medium

Ingredients

Directions

Share


Τόνος με αυγό και τυρί! Οι πιο πολλοί σίγουρα θα λέτε ότι αυτά τα τρία δεν πάνε μαζί!

Ο τόνος κονσέρβα όμως, είναι περισσότερο κάτι σαν κοτόπουλο παρά σα ψάρι, μερικοί τον φωνάζουν κιόλας το κοτόπουλο της θάλασσας.

Είναι ένα απαλό κρέας, το οποίο συνδιάζεται με τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!! Αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε, γιατί είναι μια σίγουρη επιτυχία! Είναι ιδανικό και για όσους είναι των γυμναστηρίων και για όσους είναι των τάπερ στη δουλεία.

(Visited 410 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

ΒΗΜΑ 1

Κόβουμε το κρεμμύδι

2
Done

ΒΗΜΑ 2

Καθαρίζουμε το αβοκάντο (με ένα κουτάλι βγάζουμε την σάρκα από τη φλούδα) και το κόβουμε σε κυβάκια.

3
Done

ΒΗΜΑ 3

Παίρνουμε τα τοματίνια και τα κόβουμε και αυτά σε πολύ μικρά κομμάτια και κρατάμε και το ζουμί.

4
Done

ΒΗΜΑ 4

Παίρνουμε την κάπαρη και το αγγούρι τουρσί και τα κόβουμε και τα δύο σε πολύ μικρά κομματάκια. Καλό θα είναι πιο πριν να ξεπλύνουμε την κάπαρη για να φύγει η αλμύρα.

5
Done

ΒΗΜΑ 5

Καθαρίζουμε τα βραστά αυγά και τα τρίβουμε στην χοντρή πλευρά του τρίφτη. Έπειτα, παίρνουμε τις φέτες του τυριού και τις κόβουμε σε κυβάκια και τα ανακατεύουμε μαζί σε ένα μπολ.

6
Done

ΒΗΜΑ 6

Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε χωρίς να τα κρυώσουμε (για να απορροφήσουν καλά τα υγρά) και τα ανακατεύουμε με τη σκόνη κάρυ. Ρίχνουμε το μίγμα τυριού-αυγού, το κρεμμύδι, το καλαμπόκι, την κάπαρη, το τουρσί και τα τοματίνια και ανακατεύουμε καλά.

7
Done

ΒΗΜΑ 7

Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το αβοκάντο και αλάτι-πιπέρι (κατά βούληση). Όλα μαζί τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

8
Done

ΒΗΜΑ 8

Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου μέσα σε ένα μπολ και διαλύουμε τον τόνο σε μικρά κομματάκια με ένα πιρούνι. Μόλις γίνει κομματάκια, τον προσθέτουμε στην μακαρονοσαλάτα και την αφήνουμε καλυμμένη στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες, για να ομογενοποιηθούν οι γεύσεις.

9
Done

ΒΗΜΑ 9

Μόλις παγώσει, λοιπόν, την σερβίρουμε.

previous
Mac n’ cheese ethnic με κουνουπίδι!?
next
Τηγανόψωμο διπλή εκδοχή
previous
Mac n’ cheese ethnic με κουνουπίδι!?
next
Τηγανόψωμο διπλή εκδοχή
Back To Top