White Image

Vegan Bolognese

0 0
Vegan Bolognese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 κιλό Μανιτάρια γαλλικά (champignon)
1 Κρεμμύδι
1/2 κούπα Shitake(lentinula) αποξηραμένα μανιτάρια
2 κουτ. γλυκού Μαϊντανός Ψιλοκομμένος
1/2 κούπα Κράσι Λευκό
Μακαρόνια της αρεσκείας μας
Τριμμένη Παρμεζάνα
Features:
    Cuisine:
    • Medium

    Ingredients

    Directions

    Share

    Η bolognese πετάει από πάνω της όλο το κρέας… και είναι πιο σέξυ από ποτέ!

     

    Αν τρόμαξες από τα επίπεδα της χοληστερίνης σου και απαρνήθηκες το κρέας, αλλά βλέπεις στον ύπνο σου μακαρονάδες με κιμά, αυτό το πιάτο είναι από μένα για σένα, ένα αθώο meatless Monday Special!

    (Visited 578 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    ΒΗΜΑ 1

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
    Κόβουμε και καθαρίζουμε το 1 κιλό μανιτάρια και έπειτα τα χτυπάμε στο μπλέντερ.

    2
    Done

    ΒΗΜΑ 3

    Μουλιάζουμε τα lentinula για 30 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε και τα ψιλοκόβουμε.

    3
    Done

    ΒΗΜΑ 4

    Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να μειωθεί αρκετά η υγρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε το υγρό από τα μανιτάρια, το κρασί, τη ντομάτα, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

    4
    Done

    ΒΗΜΑ 5

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 30 λεπτά

    5
    Done

    ΒΗΜΑ 6

    Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε.
    Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε ένα πιάτο και από πάνω βάζουμε τον κιμά βέγκαν και τριμμένο τυρί.

    Pavlos Saftis

    previous
    Broccoli bro… Broccoli…do u even broccoli?
    next
    Meatball Submarine Από το 5th Avenue
    previous
    Broccoli bro… Broccoli…do u even broccoli?
    next
    Meatball Submarine Από το 5th Avenue
    Back To Top